Ajattelin nyt taas tehdä pienen polvea koskevan päivityksen. Multa meni (taas) sijoiltaan polvilumpio tuossa 21.05.2024 kun kokeilin invamopoa ja olen sen jälkeen ollut lähinnä sängyssä ja selannut puhelinta.

 

Ei tule liikuttua kuin vessan ja sängyn väliä, koska pyörätuolissakin liikkuminen tuntuu pahalta, kuin olisi joku irtoluun/rustonpala, joka liikkuu tuolla polvessa kun istuu pyörätuolissa ja tuntuu muutenkin tosi epämukavalta polvessa silloin.

 

Tiedän vanhasta kokemuksesta, että menee vähän yli kuukausi että voin taas liikkua pyörätuolissa "ihmisten ilmoilla" ilman, että se tuntuu aivan kamalalta polvessa.

 

Tämä polvi pitäisi leikata, koska tuntuu ettei tästä toipumisesta tule yhtään mitään, mutta Peijaksessa sanoivat etteivät leikkaa ellen saavuta heidän asettamaansa painotavoitetta. Pitäisi siis saada laihdutettua about 55 kg ja ei rehellisesti sanottuna yhtään kiinnostaisi.

 

Olen tällä hetkellä muuten täysin tyytyväinen itseeni ja omaan kehooni ja pidän kehoani kauniina, mitä en tehnyt silloin kun painoin vähemmän ja en jaksaisi alkaa millekään kitukuurille.

 

Olen varannut ajan lääkärille, jotta voisimme keskustella noista uusista laihdutuslääkkeistä ja pohtia niiden hyöty- ja haittavaikutuksia.

 

Mutta koen tämän myös eräänlaisena kiristyksenä Peijaksen puolelta, tosin ymmärrän että pienemmässä painossa on vähemmän riskejä, mutta miksi niin hirveän alhainen tavoite annettu minulle? Tuntuu epäreilulta.