En olekaan taas vähään aikaan päivittänyt blogia. Kaikenlaista on kyllä tapahtunut, mutta en ole saanut niistä kirjoitettua blogipäivityksiä.

Tuttavapiirissäni on nyt sattunut pahoja onnettomuuksia useammalle henkilölle nyt kun on ollut liukasta ja olen sitten myötäelänyt näissä tapahtumissa ja on kyllä hirvittänyt ja pelottanut. Itse en oikein uskalla tuolla ulkona edes liikkua muuten kuin pakolliset kauppamatkat ja olen myös tilannut enemmän ruokaa kotiin.

Opiskelut eivät ole edenneet kauheasti ja ajattelinkin, että joululomalla sitten alan täysillä keskittyä noihin tehtäviin ja kiriä muut kiinni.

Ajattelin muuten, että ensi viikolla kokeilisin sellaista uutta juttua, että dokumentoisin päiväni pääateriat (esim. aamupala, lounas, päivällinen, jälkiruoka) riippuen vähän mitä sen päivän aikana syön ja laittaisin pienen sepustuksen + kuvia tänne blogiin.

Kiinnostaisiko teitä tällaiset päivitykset, rakkaat lukijat? Itse ainakin diggaan ruokapäivityksistä blogeissa ja ajattelin, että tuo olisi ihan hauska projekti.