Red like fire was the day I met you

I tell you now, there are no regrets

In this room there are many memories

Some are good, some I try to forget

 

I thought we were the chosen ones

Who were supposed to fly

 

We're very much the same, you and I

The sweet hello, the sad goodbye

Still waiting to get hurt, time after time

The sweet hello, the sad goodbye

When love lies in our hands we seem to run and hide

And I can't help but wonder why

The sweet hello, the sad goodbye

 

My heart was like a runaway train, babe

I don't believe I've ever felt more alive

In this room I hear voices linger

We never talked about the pride

 

You know you're not the only one

Who knows how to cry

 

We're very much the same, you and I

The sweet hello, the sad goodbye

Still waiting to get hurt, time after time

The sweet hello, the sad goodbye

When love lies in our hands we run away and hide

And I can't help but wonder why

The sweet hello, the sad goodbye

 

(C) Roxette

 

Tämä laulu tuo mulle niin vahvasti mieleen Hänet. Muistan kun ekan kerran tapasimme eräässä pelipaikassa, Hän istui minun tuolillani, selkä minuun päin ja menin Hänen luokseen ja kysyin, voisiko Hän siirtyä, koska istuu paikallani.Hän pyysi anteeksi ja nousi ylös ja huomasin kuinka pitkä Hän oli ja kuinka kauniit silmät Hänellä oli. Hän oli myös hirveän kohtelias ja miellyttävä ja Hän esitteli itsensä ja kätteli minua. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Sitten kun pelasimme yhdessä Hän kokoajan otti huomioon hahmoni ja oli todellinen herrasmies, Hän mm. kantoi hahmoni aavikolta kaupunkiin, kun pökerryin kuumuuteen ja kaikenlaiset tällaiset pienet eleet, mitä kukaan muu pelaaja meidän peliporukassa ei ollut koskaan tehnyt, tekivät syvän vaikutuksen minuun. Sitten juttelimme lyhyesti pelisession jälkeen, mutten tietenkään ilmaissut kiinnostustani, koska ajattelin, että voisimme pikkuhiljaa tutustua toisiimme pelisessioiden ohessa. Hän oli seuraavalla pelikerralla paikalla, mutta itse nukuin pommiin enkä päässyt sinne, mikä harmitti minua suunnattomasti. Mutta sen jälkeen Hän ei tullutkaan enää takaisin.

Meni monta kuukautta ennen kuin kohtasin Hänet uudestaan ja jouduin itse olemaan aloitteen tekijä, että Hän tulisi uudestaan pelaamaan. Mutta sitten kun kohtasimme uudestaan, ajattelin, että Hän oli niin upean näköinen ja hyväntuoksuinen ja jotenkin tuntui niin ihanalta istua Hänen vieressään. Olin täysin rakastunut, aivan kuin olisin ollut taas teini. Mulla tuli niin hyvä olo Hänen seurassaan, ettei koskaan ole ennen eikä jälkeen tuntunut kenenkään kanssa samalta. Ja mitä kaikkea sen jälkeen tapahtuikaan? No paljon asioita, mutta summa summarum, meistä ei tullut paria.

Mutta välillä edelleen kaipaan Häntä, en tiedä pääsenkö koskaan Hänestä yli, Hän oli jotenkin niin poikkeuksellinen. Musta tuntuu, että pieni pala mun sydämestä tulee olemaan aina varattu Hänelle.