Eilen oli pitkä päivä. Lähdettiin vanhempien kanssa aikaisin aamulla kohti Tamperetta vaarin hautajaisiin. Käytiin hakemassa myös sukulaistäti kyytiin ja pysähdyttiin syömään Rollsiin herkulliset hampurilaisateriat. Sieltä jatkettiin kirkolle. Oli todella kaunis ja koskettava tilaisuus, pappi piti todella hienon puheen, joka kiteytti hienosti vaarin elämän tärkeimmät asiat. Sen jälkeen suuntasimme muistotilaisuuteen lähellä sijaitsevaan kahvilaan.

Täti luki sukulaisten ja ystävien lähettämiä koskettavia addresseja ääneen ja nautittiin voileipäkakuista ja mustikkakakusta, karjalanpiirakoista munavoilla ja pikkuleivistä. Pakko myöntää, että vilkaisin hetken myös Tinderiä tässä muistotilaisuudessa, joka kesti yllättävän pitkään ja aika kävi välillä vähän pitkäksi. Sen jälkeen lähdimmekin viemään sukulaistätiä kotiin ja sen jälkeen suuntasimme itsekin kotiin paria pysähdystä lukuunottamatta.

Viime yönä en oikein nukkunut kunnolla, kun heräsin taas tukkoiseen nenään n. neljän aikaan aamulla ja sen jälkeen nousin ylös ja en enää saanutkaan unta vaikka väsytti. No mutta onneksi ei ole mitään pakollista menoa tälle päivälle tai huomiselle niin ei haittaa vaikka saisinkin unta vaikka iltapäivällä ja nukkuisin kellon ympäri.