Nuo alla olevassa kuvassa näkyvät Muu Royale Burger-kasvispihvit päätyivät tänään mun tämän päivän lounaaksi.

muu-royale-burgerpihvit.jpg

En olekaan aiemmin kirjoittanut mitään Muu-tuotteista vaikka olen niiden vankkumaton fani. En itse syö punaista lihaa (johtuen monista erinäisistä syistä, joita en nyt tässä lähde avaamaan mutta joista voisin kirjoittaa joskus enemmän) mutta nämä Muu-pihvit tuovat maultaan ja koostumukseltaan mieleen lapsuuteni makkarapihvit ja maistuvat vielä paremmilta kuin ns. "oikeat" makkarapihvit.

paljas-pihvi.jpg

Nämä tulevat siis kahden pakkauksessa, joten syötävää riittää parille päivälle. Ainakin mulla, koska tulen tosi täyteen jo yhdestä pihvistä ja olen siis aika raavas naaras. Nämä pihvit on tehty herneproteiinista, eli vaikka olisit allerginen soijalle tai et halua syödä sitä, niin näistä pihveistä voit silti nautiskella.

 

muu-pihvi-pannulla.jpg

En itse noudata pakkauksessa annettua paisto-ohjetta, vaan laitan ekaksi nokareen margariinia pannulle, annan sen sulaa pannun kuumetessa ja sen jälkeen kun se jo "kiehuu", heitän pihvin siihen päälle. Sen jälkeen paistan ensimmäistä puoliskoa 5 minuuttia ja sen jälkeen toista puoliskoa 3 minuuttia, jolloin pihvit saavat kauniin hiilipinnan.

muu-ja-ranskikset.jpg

Ja valmis ateria lautasella ranskisten kera. Huomaa vähän karsinogeeninen, mutta sitäkin herkullisempi valmis lopputulos. Nämä Muu Royale Burger-pihvit ovat kasvispihvien aatelia ja suosittelen vahvasti näitä kaikille, jotka haluavat syödä hyviä ja ekologisia kasvispihvejä.