En yleensä käytä farkkuja ja se johtuu tasan yhdestä syystä, nimittäin siitä, etten jaksa tapella vyön kanssa. Kun saan laitettua farkkuihin vyön se kuitenkin menee kierrokselle, vaikka olisin kuinka katsonut, että nyt se on suorassa ja farkut pitää riisua ja koko operaatio aloittaa alusta. Joskus pitää tehdä näin parikin kertaa kunnes vyö lopulta suostuu olemaan suorassa kun laitan sen kiinni. Se on tosi turhauttavaa.

 

Tahtoisin kunnon farkut, siis sellaiset jotka pysyisi jalassa ilman vyötä. Mulla on tällä hetkellä parit farkut, jotka mahtuu, mutta molempiin tarvitsen vyön tai muuten ne putoavat päältä. Harmittaa, kun on tosi vaikea löytää sopivia farkkuja. Jos ne ovat tarpeeksi tilavat reisistä, pohkeista ja lantiolta, ovat ne aivan valtavat vyötäröltä. Ei ole helppoa olla pullea päärynävartaloinen nainen.

 

Sillon kun painoin vähemmän mulla oli parit sellaiset just sopivat farkut, jotka ei puristanut mistään ja ne pysy hyvin päällä ilman vyötä, siis ne olivat just oikean malliset ja kokoset mun vartalolle. Sääli, että nyt kun painoa tullut lisää, niin sopivien farkkujen löytäminen on muuttunut ihan mahdottomaksi :/