Heräsin puoli kahden maissa tänään, taas tukkoiseen nenään. Mua myös hiukoi, joten nousin sängystä ylös ja menin syömään sen -30% roiskeläpän, jonka bongasin sillon kun mentiin ostamaan niitä jouluruokia. Ihan hyvää se oli, eikä tietoakaan mistään homeesta, vaikka oli alennuksella. En oo koskaan vielä ostanu homeista roiskeläppää. Mielestäni voisi olla enemmänkin kasvisroiskeläppiä tarjolla kaupoissa. Oma suosikki roiskeläppäni on Atrian pinaatti-juusto. Se on vaan yksinkertaisesti hyvää. Muistan kun Saarioisella oli myynnissä Margherita-sliceja, ne olivat tosi hyviä ja oli sääli kun ne lopetettiin. Luin netistä, että nämä eineskasvispizzat eivät vaan mene jostain syystä kaupaksi Suomessa kun ihmiset haluavat lihaa pizzansa päälle. Se on musta sääli, koska ite ainakin tykkään just noista kasvispizzoista, varsinkin sellaisista joissa paljon herkullista juustoa.

 

Menin sitten takaisin nukkumaan ja heräsin uudestaan kello kahdeksalta. Sainkin nukuttua nyt kunnolla putkeen 6 tuntia. Aamu alkoi sitten suklaalla. Kävin syömässä pari lemppariani Present-rasiasta. Ollaan jo siirrytty tokaan kerrokseen, heh.

 

Söin sitten lounaaksi sen toisen -30% roiskeläpän ja jälkkäriksi persikkarahkan. Olisi ollut kiva laittaa niistä kuva tähän blogiin, mutta unohdin ottaa sen ennen kuin söin ne.

 

Musta tää joulu on tuntenut jotenkin "arkiselta" nyt kun ei olla käyty sukuloimassa. Jotenkin se joulun "taika" on kateissa. Tuntuu vaan pitkältä viikonlopulta, mikä vähän harmittaa, koska joulu on vaan kerran vuodessa. Jouluaatto oli kiva, mut joulupäivä ja Tapaninpäivä on vaan tuntunut tavalliselta viikonlopulta. En tiedä, ehkä kaipaan lapsuuteni taianomaisia jouluja. Mutta toivottavasti teillä lukijoilla on ollut "jouluisampi" joulu kuin minulla. Huomiseen :)