Mulla alkoi tänään elämäntaparemontti. Se johtui siitä, että mun kunto on aivan liian kehno, painoa liikaa ja verenpaineet huitelee huitsin nevadassa. Tässä on nyt muutaman päivän ajan vaaka näyttänyt, että painoa on tullut joka päivä vähän lisää ja ajattelin, ettei tämä voi jatkua näin.

Vaikka kuinka rakastan sokerilimuja, niin tänään tein sen päätöksen, että vaihdan sokerilimut sokerittomiin limuihin. Tein myös pitkän kävelylenkin ja aion tehdä näitä nyt joka päivä, koska kelit ovat kaunistuneet eikä tuolla ulkona ole enää liukasta.

Viime kesänä laihduin 6 kg, mutta lihoin takaisin ne kilot talvella ja sen jälkeen vähän ylikin alkuperäisestä ylimmästä painosta. Tällä kertaa aion tähdätä pysyvään painonmuutokseen. Nyt tähtään takaisin edellisellä kymmenellä alkavaan painoon.

Saavuttaakseni tavoitteeni aion vähentää herkkujen määrän melkein nollaan, yhtä herkkupäivää lukuunottamatta, kävellä, juoda light-limuja, pienentää annoskokoja ja syödä enemmän proteiinia esim. raejuuston muodossa. Uskon kyllä, että näillä muutoksilla alkaa tulla näkyviä tuloksia.