Laitoin tänään AMK-hakemuksen menemään. Toivoisin, että tänä keväänä viimeinkin pääsisin haluamaani ammattikorkeakouluun opiskelemaan. Välillä turhauttaa tämä pelkkä kotona istuskelu, vaikka onhan se välillä ihan mukavaakin. Mutta ammattikorkeakouluun pääsy tarkoittaisi ihan uutta tekemistä päiviin, uusia ihmisiä ja ihan uusia, mielenkiintoisia opintoja. Uskon, että se jo itsessään vaikuttaisi posiitivisesti mun välillä masentuneisuuteen taipuvaan mielialaan.

Sen lisäksi se tarkoittaisi sitä, että saisin todennäköisesti myös töitä tulevaisuudessa. Kenties pääsisin harjoittelijaksi johonkin puljuun ja saisin jalan oven väliin ja kenties vakkariduunin valmistuttuani. Pitäisi vain jaksaa kerrata lukion matematiikkaa, joka itsellä vähän ruosteessa, kun niitä kaikkia lukiossa opittuja matematiikan taitoja ei ole tullut käytettyä niin paljon arkielämässä.

Hain jo viime syksynä ammattikorkeakouluun ja uskon, että silloin se kaatui juuri niihin matematiikan tehtäviin ja sen takia en saanut opiskelupaikkaa. No toivottavasti tällä kertaa onnistaa :)