Olin tänään juurihoidossa toista kertaa. Menin aamupäivällä julkisilla hammaslääkärille ja yllätyin, kuinka paljon oli ihmisiä liikkeellä. Pelotti vähän, että kenties siellä oli joku, jolla oli se helposti tarttuva Intian koronamuunnos, koska paluumatkalla minua yskitti aika paljon ja ei ole nyt korona-aikana aiemmin tapahtunut näin.

Hammaslääkärissä oli tänään paljon ruuhkaa, joten jouduin odottelemaan yli 10 minuuttia omaa vuoroani. Minua vastapäätä tuli istumaan sellainen ulkomaalainen nainen, joka puhui koko ajan kännykäänsä ja tuntui, että hän kenties salakuvasi myös minua. Minulle on aiemminkin tapahtunut vastaavaa. Kai se johtuu siitä, että olen niin reippaasti ylipainoinen, että se kiehtoo ihmisiä ja he saavat jotain kiksejä tällaisesta raukkamaisesta toiminnasta. En tiedä, miten siihen pitäisi puuttua, en ole koskaan uskaltanut mennä sanomaan mitään tms, koska olen pelännyt, että minulle voisi käydä huonosti siinä yhteydessä. Saattaisin vaikka saada turpaani tms.

No, tuon kiusallinen tilanne päättyi, kun hammashoitaja tuli hakemaan minut hammaslääkärinvastaanotolle. Siellä sitten täytettiin tuo juurihoidettu hammas. Kyllä se vähän tuntui ikävältä, mutta ei pahasti. Röntgentä ei saatu otettua, koska olin makuullani ja en ole mikään syväkurkku-pornotähti, jolla olematon oksennusrefleksi. He sanoivat siellä, että on normaalia, että hammas on muutaman päivän arka, mutta jos tulee kunnon särkyä, niin pitää sitten palata sinne takaisin. 

Kerroin tästä sitten äidilleni, joka pelotteli, että nyt se täyttö varmaan meni pieleen, koska ei saatu röntgentä. Juuri kun ajattelin, että olin selättänyt tämän ikävän juurihoidon nyt pysyvästi, niin tulee tällaista lokainfoa niskaan. Toivottavasti ei kuitenkaan tarvitse mennä sinne uudestaan tämän takia.