Lähdettiin tiistaina vanhempien kanssa tapaamaan mummoa Tampereelle. Oli tosi kuuma päivä kun lähdettiin ja perillä oli vielä kuumempaa. Saavuttiin Tampereelle iltapäivällä ja käytiin syömässä eräässä tasokkaassa raflassa siellä. Minä otin herkullisen lohiburgerin pippuriranskiksilla, jotka olivat todella mausteiset ja ison colan, koska oli tosi kova jano, kun oli niin kuuma päivä.

tampereen_lohihamppari.jpg

Sen jälkeen suuntasimme kohti mummon kotia. Mummo oli tehnyt meille pientä syötävää, mutta tuollaisen ravintola-annoksen jälkeen ei kuumana päivänä oikein tehnyt mieli syödä enempää. Jano oli kyllä koko ajan ja tulikin vedettyä tosi runsaasti colaa tiistaina, joka saattoi vaikuttaa sitä seuraavaan yöhön.

Mentiin sitten mummolta hotellille vastaanottamaan huoneemme ja menimme hetkeksi sinne lepäilemään pöytätuulettimen viilentävään syleilyyn. Sitten suuntasimme takaisin hakemaan mummon, koska olimme luvanneet viedä hänet kauppaan ja suuntasimme kohti suurinta hypermarkettia, jonka olen Suomessa nähnyt (tai ainakin se tuntui siltä).

Mummo etsi monenlaista ruokaa valtavien hyllyjen välissä ja minä autoin sitten mummoa ostoksien teossa, koska mummo ei ylähyllyille ylettynyt ja minä pitkänä tyttönä taas yletyin. Olisin halunnut ostaa huulikiillon muistoksi Tampereen reissusta, mutta en edes löytänyt meikkiosastoa, koska se koko hypermarketti oli niin massiivinen, enkä jaksanut kävellä sitä päästä päähän. Ruokaostoksillakin meni aikaa ja otettiin vähän herkkuja äidin kanssa, samalla kun isä autteli mummoa.

Ostettiin myös tosi paljon juotavaa. Limua, mehua, jääteetä ja maitoa tarttui sieltä mukaan ja melkein kaikki niistä meni illan ja yön kuluessa. Sitten mummo osti vielä pakastepizzaa meille iltapalaksi ja suuntasimme kassalle. Isä auttoi mummoa ostosten kanssa ja minä ja äiti pakkasimme omat ostoksemme. Piakkoin sen jälkeen suuntasimmekin takaisin kohti mummon kotia ja autettuamme mummoa ostosten purussa, suuntasimme takaisin hotelliin purkamaan omat ostoksemme ja lepäämään.

Ilta kului sitten hotellin ja mummon kodin välillä juosten ja paljon nesteitä nauttien. Yöllä en saanut ollenkaan unta, olin jotenkin ylipirteä (kenties suuren nautitun cola- ja jääteemäärän takia?) ja tuli valvottua koko yö putkeen, joka sitten näkyi seuraavana päivänä, mutta siitä tulee sitten oma postaus.