Ei ole tullut nyt tehtyä blogiin päivitystä sitten lauantain. Syy on se, että mulla oli koko viikonlopun voimistuvaa hammassärkyä ja sunnuntaina olin jo ihan kipeä ja en jaksanut oikein tehdä muuta kuin maata sängyssä ja nukkua.

Varasin sitten hammaslääkärin tiistaiksi, koska meidän oli tarkoitus vanhempien kanssa lähteä pienelle roadtripille maanantaina ja ajattelin, että parempi mennä hammaslääkäriin vasta tiistaina. Mutta kipu senkun voimistui ja oli pakko siirtää tuo hammaslääkäri sitten maanantaille.

Menin sitten vähän pelokkain mielin hammaslääkärille, kun oli niin kova kipu ja ajattelin, että onko tuo mun colan litkiminen tuhonnut mun hampaat lopullisesti. Mutta selvisi, että siellä oli vain pari reikää ja kun ne oli paikattu, niin huomasin, että tuo kova hammassärky loppui kuin seinään. Älkää siis vitkutelko tekään hammaslääkärille menoa, rakkaat lukijat. Tilanne ei ole välttämättä niin paha kuin luulette.

 

Lähdettiin sitten aika piakkoin hammaslääkäriltä paluuni jälkeen roadtripille, suuntana Kaakkois-Suomi, jossa eräs sukulaiseni asuu. Oli jotenkin tosi kuuma päivä, aurinko porotti tosi lämpimästi autoon ja matka tuntui tavallista pidemmältä. Oli kyllä kauniit maalaismaisemat ja paljon vehreää luontoa, jota ihailla.

Pysähdyttiin taas meidän vakkari-ABC:lle syömään ja tällä kertaa minä otin bearnaise lohen muusilla, kun halusin jotain pehmeää syötävää hampaiden takia. Otin sitten salaattipöydästä alkupalaksi pelkkiä fetakuutioita, koska olin vasta toipumassa tuosta hammasoperaatiosta ja nekin olivat pehmeää syötävää.

Jatkoimme sieltä sitten kohti sukulaisen asuinpaikkaa ja ajoimme pitkän ja hitaan matkan erään pitkän rekan perässä, koska sitä ei oikein pystynyt ohittamaan. Aika voimakas hevosenlannanhajukin löi auton läpi ohittaessamme erästä pikkupaikkakuntaa ja rehellisesti sanottuna, tuntui ettei oksennus ollut kovin kaukana. No sitten onneksi pääsimme perille.

Sukulaisen luona keitettiin kahvit ja vaihdettiin kuulumisia ja nautittiin herkuista, joita olimme ostaneet tätä vierailua varten. Meillä oli Jaffa-keksejä, limua ja Pullavan mustikka-valkosuklaa minipitkoa, joka oli tosi, tosi hyvää. Sitten vietimme löysää iltapäivää sukulaisen olohuoneessa, jutellen, nuokkuen ja Youtubea katsellen. Oli ihan jees päivä.

Olin kyllä aika poikki, kun lopulta pääsimme kotiin ja ajattelin, että heti kun pääsen kotiin otan yhden jääkylmän päärynäsiiderin jääpalojen kera sekä kuuntelen vähän Olavi Uusivirtaa. Näin myös tein ja menin sitten nukkumaan.

 

PS. Kuntavaalit on nyt ohi. Ottamatta sen enempää kantaa vaalien lopputulokseen, niin olin kyllä tyytyväinen, että oma ehdokkaani pääsi onneksi läpi. Ihmetytti ja harmitti kyllä, ettei hän saanut enempää ääniä, koska kyseessä on asiallinen ja fiksu, ns. "tolkun ihminen".