Olen nyt katsonut 6 jaksoa lisää Temppareita, eilen jaksot 13-15 ja tänään jaksot 16-18. En tehnyt päivitystä noista jaksoista 13-15, koska niissä ei oikein tapahtunut mitään uutta. Se on kyllä sanottava, että tuo Henkka vaikuttaa todella raskaalta seuralta, varsinkin laskuhumalassa ja käy sääliksi Joannaa, kun se joutuu kuuntelemaan tuota Henkan itsesäälissä vellomista. En ihmettele, ettei Henkalla ole paljoa kavereita irl.

Tuntui myös tosi pahalta kuulla, että VP oli joutunut kokemaan henkistä ja fyysistä väkivaltaa parisuhteessaan Annan kanssa. Parisuhde on musta sellainen suhde, mihin ei missään nimessä pitäisi kuulua minkäänlaista väkivaltaa koskaan. VP vaikuttaa niin kiltiltä ja mukavalta ihmiseltä, että todella ihmetyttää miten voi VP:tä kohtaan tuntea mitään aggressiivisia tunteita. En itse olisi jatkanut parisuhdetta väkivaltaisen ihmisen kanssa.

Mietitytti vähän tuo Sonya ja Mitte. Mietin miksi Mitte pusutteli ja kävi yhdessä suihkussa Nannan kanssa, jos ei tosiaan ollut mitään tunteita Nannaa kohtaan. Oliko tarkoitus vain tehdä Sonya mustasukkaiseksi? Ainakin heidän parisuhteensa sai siitä pysyvän kolhun, mutta yhdessähän he lähtivät viimeiseltä iltanuotiolta.

Seuraavassa jaksossa on Anna ja VP ja senhän voi jo hyvin arvatakin, miten heidän iltanuotionsa päättyy. Odotan silti mielenkiinnolla, miten he summaavat heidän Tempparit-kokemuksensa.