Tänään oli kiva etäkoulupäivä. Pääsin pitkälle tekemässämme tehtävässä ja itseasiassa jo ensi kerran asioihin. Tuntui tosi hyvältä. Toivon tosiaan, että pääsen tähän firmaan töihin, joka on mukana tässä koulutuksessa, koska mulle on kerrottu, että siellä tullaan harrastamaan karsintaa ja kaikkia ei sinne oteta.

Lounaaksi tuli tilattua lähipizzeriasta rapea kalaleike ranskiksilla ja salaatilla ja oli tosi, tosi hyvää. Harmittaa, etten ole aiemmin hokannut tuota ateriaa vaan olen pelkkää pizzaa tuolta tilannut, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Sain sitten pitkästä aikaa nukuttua kunnon päikkärit koulupäivän jälkeen ja ei ole enää niin puolikuollut olo kuin viime viikolla. Nyt tuli nautittua Lidlin nimensä mukaisesti (Deliziosa) herkullinen mozzarella-pakastepizza, joka on tekkeentynyt tuolla pakkasessa jo jonkin aikaa.

iltapizza.jpg

Vitsit kun oli hyvää ja mä oikeesti rakastan noita ihania kirsikkatomaatin mehukkaita paloja, jotka on ripoteltu tuohon pizzan päälle. Ne on tosi hyviä mozzarellan kanssa <3

Vahva suositus tälle pizzalle, ei kalpene Dr. Oetkerin mozzarella-pizzan rinnalla :)