Heräsin taas tukkoiseen nenään. Tällä kertaa n. puoli yhdeltä yöllä. Alkaa jo jotenkin turhauttaa tämä nuha :(

Nukahdin sitten uudestaan ja heräsin taas tukkoiseen nenään, tällä kertaa vähän vaille seitsemältä aamulla. Herkuttelin sitten heti aamusta jo vähän Wiener Nougatilla, jonka sain tuossa jouluna lahjaksi ja tuli heti parempi mieli.

 

Syötiin sitten tänään päivälliseksi pitkästä aikaa hampurilaisia. Otin lempihamppariateriani Chicken El Macon Mäkkäristä dipillä ja sitten otin jälkkäriksi mansikkasundaen. Oli kyllä todella herkullista ja mun hampparissa oli vielä kaiken lisäksi sopivasti kastikkeita (eli runsaasti) ;)

Ihan mukava lopetus vähän arkiseksi muuttuneelle joululle.

lempihamppari.jpg

 

Katsoin eilen illalla tuon joululahjaksi saamani Sex, lies, and videotape-leffan. Se kertoo aviokriisiin joutuneesta avioparista Johnista ja Annista, Annin siskosta Cynthiasta (jolla on suhde Johniin) ja Johnin nuoruuden ystävästä Grahamista, joka muuttaa Johnin ja Annin luokse asumaan elokuvan alussa. Jotenkin erikoinen mutta mielenkiintoinen leffa. James Spader teki nappisuorituksen omalaatuisena Grahamina. Musta tuntui, että itsekin ihastuin häneen ;)

graham.jpg

Myös muut näyttelijät sopivat hyvin rooleihinsa. Alussa pidin Annia (Andie MacDowell) vähän tylsänä ja ärsyttävänä mutta hänen hahmossaan tapahtui kiinnostavaa kehitystä koko elokuvan ajan ja hän sai moniulotteisempia sävyjä elokuvan loppuun mennessä. Elokuvan loppu ei ole sellainen kuin välttämättä odottaisi (tai ainakaan minä en arvannut sitä) mutta en spoilaa enempää. Suosittelen vahvasti tätä leffaa vähän omalaatuisempien elokuvien ystäville.

 

Mulla on muuten nyt joku James Spader-kausi menossa. Olen aivan koukussa James Spaderin leffoihin, ne ovat jotenkin niin hyviä, omaperäisiä ja minun makuuni sopivia. Olen jo nähnyt Stargaten, Bad Influencen ja Secretaryn Sex, lies, and videotapen lisäksi. Seuraavaksi katsomislistalla on Spaderin kasarileffa Pretty in pink. Uskon, etten tule nytkään pettymään :)