Eilen kalorirajat kyllä paukkuivat kun huomasin, että siinä lohilasagnessa oli yli 800(!) kcalia 400 grammassa. Se oli kyllä todella herkullista lasagnea, kermaista ja juustoista ja sisälsi paljon lohen paloja. Sen lisäksi sain Mäkkäristä viikonlopun kunniaksi kinuski-päärynäpirtelön, jossa oli yli 500 kcalia, mutta oli se kyllä hyvänmakuista, päärynäistä ja siinä oli paljon herkullista kinuskiakin. No, jos kerran tai pari viikossa herkuttelee, niin ei se kaada sitä -10 kg vuositavoitetta ojaan. Tässähän on kyse pysyvästä painonpudotuksesta, eikä mistään kitukuurista ja herkutkin kuuluvat joskus arkeen, eikös? ;)

 

Eilen illan tullen lämpötila laski taas yli -20 asteeseen, joten ei kauheasti tehnyt mieli kävellä ulkona, vaikka siellä onkin aivan upean näköistä. Sen sijaan pysyin sisällä ja selasin netistä kevään vaateuutuksia. Eli aika perusseteillä meni taas lauantai-ilta. Nukahdin tuossa loppuillasta, kun tuntui niin täydeltä siitä lohilasagnesta ja päärynä-kinuskipirtelöstä ja heräsin sitten 3 tunnin päästä ja menin katsomaan Youtube-videoita. Sitten pikkasen herkuttelin, nimittäin Kismet Islanti-suklaavohvelilla, jossa oli päärynänmakuista täytettä. Todella hyvänmakuista ja mun onkin tehnyt mieli Kismetiä nyt pari päivää ja eilen kaupassa ollessa päädyin sitten ostamaan sitä. Kyllä sitä nyt viikonloppuna voi vähän herkutella vaikka laihduttaisikin :)

 

Tosta Ehrmannin proteiinisuklaamoussesta tuli kyllä uus lemppari. Siis aivan mielettömän hyvää, sokeritonta, vähäkalorista ja riittoisaa. 200 g suklaamousse herkkua ja vain 152 kcalia. Siis todellinen painonpudottajan unelma <3

 

Menin nukkumaan tossa kuuden maissa aamulla ja heräsin yhdentoista pintaa ja kävin sitten vaa'alla tänään puoli kahdeltatoista ja yllätyin, että vaikka olin eilen herkutellut reilusti ja tänäkin aamuna jonkin verran, niin paino oli selvästi laskenut. Näköjään pieni herkuttelu välillä tekee hyvää aineenvaihdunnalle.