No niin, pitkästä aikaa taas täällä :)

En olekaan saanut aikaiseksi tehtyä Rakkauden seikkailusta-päivityksiä tai muitakaan päivityksiä. Mulla on ollut vähän terveysongelmia, jotka nyt selätetty ja kaikki on taas ok.

Tosiaan, edellisessä (ei tämän viikon) Marko Björs ja rakkauden seikkailu-jaksossa Rünnoa kiusattiin ja suljettiin ulos porukasta. Tämä vähän yllätti, koska miehet olivat itsekin kertoneet olleensa koulukiusattuja ja luulisi, etteivät tekisi niin toiselle.

Onneksi Rünno pääsi osaksi porukkaa ja miehet pyysivät anteeksi käytöstään Manun johdolla. Rünnohan vaikuttaa olevan tosi ihastunut Markoon ja tämän viikon jaksossa kävikin selväksi että Markoa Rünnon innokkuus pelottaa.

Mietityttää tämä, että miksi se, että toinen tekee tunteensa niin selväksi pelottaa sitä toista? Itse olisin tuossa tilanteessa ollut imarreltu.

Marko kävi sitten poikien kanssa golffaamassa ja tuli jutelleeksi paremmin myös Ticon ja Manun kanssa. Sillä aikaa Sergey ja Artturi nauttivat romanttisen näköisestä vaahtokylvystä villalla...onkohan heidänkin välillään säpinää, kuten Juho-Jarin ja Marko F:n? Hehän muuten poistuivatkin villalta parina nyt.

En ole enää varma, että kenet Marko sitten lopulta valitsee sarjan päätteeksi, olen alkanut veikata yhä vahvemmin Ticoa, koska Rünnon innokkuus pelottaa Markoa, vaikka heillä olikin oikein kivat treffit silloin viime viikolla ja oli sähköä ilmassa.

Sergey on kyllä edelleen mun mielestä tosi hotti ja fiksu kaveri, sääli kun hän on nyt jäänyt vähemmälle huomiolle.