Heräsin jo puoli viiden maissa aamulla kun menin niin aikaisin eilen nukkumaan. Olisin halunnut mennä heti suihkuun kun heräsin, mutten tietenkään voinut koska naapurit olisivat siitä häiriintyneet, joten menin katsomaan Youtube-videoita sen sijaan. Avattiin sitten joulun eka (todennäköisesti tullaan saamaan lisää lahjaksi) suklaarasia tässä aamutuimaan äidin kanssa. Oli kyllä hyvää Fazerin suklaata. Tuo Present-rasia sisältää kyllä just niitä omia lemppareita mm. toffeen. Kuunneltiin myös Youtubesta joululauluja.

 

Kävin sitten myöhemmin aamupäivällä suihkussa ja puin ensimmäisen kerran nämä uudet alusvaatteet, jotka ostin kun oli näitä isoja aleja nettivaatekaupoissa loppuvuonna. Todella mukavat ja sievät ja tuntuu juhlavalta ne päällä vaikkei kukaan näkisikään niitä (hihi). Tänä vuonna ostin ensimmäistä kertaa jouluvaatteita kun oli niin kivan näköisiä tarjolla. Ostin joulupuseron ja joululegginsit. Nuo legginsit sopivat myös joulun jälkeenki hyvin arkikäyttöön, koska ne ovat sen verran monikäyttöisen näköiset, että keksin jo monia asuyhdistelmiä, joihin ne sopisivat.

 

Tämä joulu tulee olemaan erilainen kuin aikaisemmat joulut tämän koronan takia. Ei tulla menemään sukulaisille kylään. Se on aika surullista, varsinkin kun isovanhemmat alkavat olemaan jo aika iäkkäitä ja ei tiedä kuinka monta joulua heillä on vielä jäljellä. Toivottavasti vielä monta. Kyllä mun mielestä joulussa on parasta se, että saa viettää aikaa läheisten kanssa ja tottakai, jouluateria yhdessä perheen sekä isovanhempien kanssa. Lahjat on toki kivoja myös, mutta ei mielestäni se tärkein juttu joulussa kuitenkaan. No, lapsena ehkä olin eri mieltä ;)

 

Kohta on vuorossa lahjojen paketointia ja sen jälkeen jouluateria. Hyvää ja rauhallista joulua teillekin, rakkaat lukijat :)