Tuli sitten eilen katsottua TV5:ltä uutta realitysarjaa nimeltä "Marko Björs ja rakkauden seikkailu". Siinä entinen kouluratsastaja ja malli, nykyinen ratsastusvalmentaja Marko Björs etsii itselleen sopivaa kumppania Afrikan lämmössä. Mutta poikkeuksellisen tästä tekee se, että kaikki hänen rakkaudestaan kilpailevat ovat kaikki gay-miehiä.

Kilpailijoita on 10 (joista yhtä ei ole vielä esitelty ensimmäisessä jaksossa), josta jokaisessa jaksossa pudotetaan yksi, kunnes on vain yksi voittaja jäljellä. Formaattihan kuulostaa perinteiseltä bachelor formaatilta, mutta en ole niitä kuin joskus ohimennen vilkaissut ja vaikuttaa, että niissä on kilpailijoilla enemmän vihanpitoa keskenään kuin tässä ohjelmassa, jossa kaikki miehet vaikuttavat tulevan hyvin toimeen keskenään, ainakin ensijakson perusteella.

Tässä ohjelmassa oli jotenkin tosi positiivinen pohjavire ja tästä jäi tosi hyvä mieli. Kaikki kilpailijat vaikuttivat hirveän sympaattisilta, kuten myös Marko Björs. Tähän kyllä koukuttuu ja jään innolla odottamaan mihin suuntaan tämä tulee kehittymään.

rakkaudenseikkailu.jpg

Marko Björs ja Rakkauden seikkailu tulee joka keskiviikko TV5:ltä klo 20.00 ja kestää n. tunnin.

Kyseessä on Suomen ensimmäinen realitysarja, jossa päähenkilö sekä kaikki kilpailijat kuuluvat seksuaalivähemmistöön.