Huh, olipa eilen pitkä päivä. Olin ihan naatti, kun lopulta pääsin kotiin ja meninkin melkein suoraan sänkyyn nukkumaan.

Eilen oli aikainen aamuherätys kun piti lähteä kohti Tamperetta selvittämään vaarin asioita. Asioiden selvittelyn jälkeen mentiin vanhempien kanssa mummolle syömään ja sieltä vielä jatkoimme sukulaistädille uutta telkkaria asentamaan. Siinä olikin vähän hommaa, koskan TV:n jalat eivät meinanneet pysyä paikoillaan, vaikka niitä kuinka ruuvailtiin, mutta onneksi sekin tuli lopulta kuntoon. Sitten olikin jäljellä kanavien haku ja pölynimurin kokoaminen.

Sitten kun sieltä lähdettiin alkoikin ihan mieletön lumipyry ja näkyvyys oli tosi huono, mutta onneksi moottoritiellä oli sitten jo selkeämpää. Tuntuu kyllä, että aina kun käydään sukulaistädin luona on hirveän huono keli, poislukien kesätapaamiset.

Oli kyllä yllättävän raskas reissu, mutta oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa mummoa ja sukulaistätiä. Nälkää ei tällä reissulla kyllä tarvinnut nähdä, vaan masu oli ihan ääriään myöten täys, kiitos mummon kestittämisen ja taukopaikkojen välipalojen.