Ajattelin kirjoittaa pienen arvostelun Saarioisen uutuus tomaatti-juusto-einespizzasta eli tuttavallisemmin roiskeläpästä. Tämä herkku on tuotu vaivihkaa markkinoille enkä itse ole ainakaan huomannut sitä erityisesti mainostettavan missään.

Sääli sinänsä, koska tuotteessa itsessään ei ole mitään vikaa, mutta kuinka ihmiset sitten löytävät sen, jos sitä ei mainosteta missään?

saarioisen_herkkupizza.jpg

Pakkaus on mielestäni selkeä ja tulee hyvin ilmi, että kyseessä on kasvispizza, tosin ei vegaaninen, joka ei mua haittaa yhtään :)

Itse lämmitän tämän herkun mikrossa 900W puolitoista minuuttia ja niin siitä tulee juuri sopivan lämmin, mutta ei liian kuuma ja juustokin sulaa kivasti.

l%C3%A4mmitetty_pizza.jpg

Ainoa miinus on mielestäni nämä tomaatinkuorenpalat, joita on ripoteltu ympäri pizzaa. Itse en niistä tykkää, koska ovat jääneet mulla kitalakeen kiinni ja saaneet aikaan hyvin epämiellyttävän ja yököttävän olon, joten sen takia itse harrastan pizzan "perkaamista" niistä ennen kuin syön sen.

perattu_pizza.jpg

"Perattu" pizza

Vahva suositus tästä pizzasta kaikille niille, jotka tykkää hyvänmakuisista kasvispizzoista, joissa herkullista juustoa ja hyvää tomaattikastiketta.

Tämä on arjen herkku, joka vie nälän ja kielen mennessään.

Einespizzojen arvosana-asteikolla antaisin tälle arvosanan 9/10, ainoana miinuksena turhat tomaatinkuorenpalat pizzan päällä. Muuten erinomainen "roiskis".