Heräsin tänään aika myöhään aamupäivällä, tuossa n. klo 11-12 välillä, koska sain unta vasta aamuyöllä. Kävin heti aamusta vaa'alla ja yllätyin iloisesti. Paino on nyt tippunut tasan 3 kg vapun päivästä.

 

itienp%C3%A4iv%C3%A4kimppu_2021.jpg

 

Vein sitten herättyäni äidille kortin ja suklaarasian, kuvassa näkyvän kauniin kukkakimpun annoin jo eilen äidille. Se oli mielestäni kaunein kukkakimppu koko kaupassa.

 

chicoskanahamppari.jpg

 

Sitten tilasimmekin Foodoran kautta ruoat meille kotiin. Tällä kertaa tilattiin Chicosista kolmet hampurilaiset ranskiksilla ja dipillä. Itse otin oman lempparini eli Chicosin kanahampurilaisen, jossa on erinomaisen hyvä majoneesi ja juusto. Oli todella erinomainen ateria ja tuli ihan täysolo.

 

Sen jälkeen mentiin toisen mummon haudalla ja vietiin sinne kukkia ja kynttilöitä. Tämä mummo oli ja on edelleen hyvin rakas meille ja häneen liittyy paljon kauniita lapsuus- ja nuoruusvuosien muistoja. Elossa olevaa mummoa olimme myös muistaneet kukilla sekä suklaalla jo lauantaina. Haudalla käynnin jälkeen piipahdimme Ikeassa ostamassa vähän herkkuja kotiinviemisiksi. Poikettiin vielä Mäkkäriin ostamaan mulle pirtelö ja äidille jäätelö ja sen jälkeen ajettiin takaisin kotiin.

 

itienp%C3%A4iv%C3%A4n_juustokakku.jpg

 

Meillä on vielä kakkukahvit tässä illemmalla, jahka tuo pakastekakku sulaa. Se on erittäin herkullinen Dr. Oetkerin Salted Caramel-juustokakku ja kuuluu vakiona meidän juhlapöytään.

 

Nyt onkin sen verran hyvä sää, että voisi pistäytyä kävelyllä. On kyllä ollut oikein mukava äitienpäivä. Toivottavasti myös teillä, rakkaat lukijat :)