No eipä sitten päivittäiset kalorit pysyneetkään alle 2000 :D

 

Eilen kalorit pysyi alle 2000 kcalissa, mutta tänään ovat kalorirajat taas paukkuneet, kiitos perunamuusin, vauvanruokien, jäätelön ja vanukkaiden. Tänäaamuna tuli vedettyä kokonainen purkki jäätelöä, joka oli tosi hyvää mutta sisälsi hirveästi kaloreita, tottakai. Olen syönyt vain pehmeitä ruokia, joita ei tarvitse kauheasti tai ollenkaan pureskella ja löysin toki ne herkullisimmat ja kaloripitoisimmat vaihtoehdot ;)

 

Olen myös pettynyt tilaamaani alushoususettiin, koska tilasin sen normaalikoossani, mutta huomasin vasta käyttöönoton jälkeen, että ne olivat kuitenkin liian tiukat mahasta, vaikka vaikuttivat kokeiltaessa venyviltä. Tietysti kokeilin niitä alushousut päällä. Mutta rahaa meni kankkulan kaivoon, mikä harmittaa. Olisin halunnut ja tarvinnut sopivan kokoiset alushousut, koska vanhat alkavat olla jo puhkikäytetyt.

 

Muuten arki on mennyt haikeissa ja vaikeissa tunnelmissa. Kyllä se vaatii paljon selvitystä ja työtä kun ihminen kuolee, että saa kaikki byrokratian vaatimat asiat hoidettua. Mutta ei siitä sen enempää.