En sitten tänä yönä pakolla yrittänyt saada unta, kun tiesin, että se menisi taas vaan sängyssä kierimiseksi, joten päätin tehdä jotain kivaa sen sijaan ja kuuntelinkin musaa ja selasin vaatekauppojen uutuksia. Nukahdin sitten n. klo 7 aikaan aamulla syötyäni yhden proteiinirahkan aamupalaksi ja heräsin tossa n. klo 13.20. Postissa tuli mm. vaatekatalogi ja tilaamani James Spader-leffa, siitä enemmän jossain tulevassa postauksessani.

 

Mentiin eilen taas ulos kävelylle ja huomasi, kuinka lunta on tullut koko ajan lisää. Meidän talon edessä oleva katu on kunnolla aurattu, mutta naapuritalon kadun edusta ei ole ja se naapuritalon katu vie päätielle, joten jos ei halunnut talsia syvässä lumihangessa, jossa olisi voinut nilkka ja/tai polvi vääntyä sijoiltaan, niin ainoa reitti päätielle oli kävellä autotietä pitkin ja niin teinkin. Ärsyttää kyllä, ettei viitsitä aurata vaikka monta taloa tämänkin kadun varrella. Muuten oli hyvä sää kävellä ja nauttia upeasta talvimaisemasta, mutta vielä enemmän voisi nauttia tästä talven ihmemaasssa kävelystä jos nämä kadutkin viitsittäisiin aurata kunnolla.

 

Menin sitten lämpimään suihkuun eilisiltaisen kävelylenkin jälkeen ja huomasin, kuinka paljon mun tukka oli kasvanut. Se alkaa muistuttaa jo erittäin lyhyttä, vähän korvia paljastavaa polkkatukkaa. Mähän siis leikkautin ns. "poikatukan" tuossa viime lokakuussa, kun uskaltauduin pitkästä aikaa kampaajalle ja ei vielä ollut tämä erittäin leviävä englantilainen koronavirusmuunnos Suomessa, ja oon sen jälkeen antanut sen kasvaa ulos mallistaan. Kesään mennessä tämä on varmaan jo ihan normipituisen polkkatukan mittainen :)

 

Söin sitten suihkun jälkeen sen Ehrmannin Columbian Coffee Puddingin ja pakko sanoa, että tykkäsin tosi paljon. Vahva kahvinmaku, muttei liian vahva. Olen muuten aiemmin syönyt sitä Ehrmannin Grand Dessert Cafe au Laita ja maku muistuttaa sitä, mutta on ehkä vielä hitusen vahvempi tässä puddingissa. Koostumus tässä proteiinivanukkaassa oli ehkä vähän erikoinen, mutta oli se kyllä tosi hyvänmakuinen. Päätyy varmasti jatkossakin ostoskärryyn ;)