Palasin takaisin ns. ruotuun ja vähensin herkkujen määrän minimiin eilen. Kalorit pysyivätkin alle 2000 kcalissa, mikä jopa vähän yllätti mut.

Söin eilen lounaaksi herkullisen ja sopivan täyttävän kreikkalaisen salaatin ja luulen, että sen takia ei tullut syötyä niin paljon muuta ruokaa, kun tuo salaatti ja feta täyttivät masua. Toki myös ruokajuomana nautittu 0,4 l Cokis Zero saattoi vaikuttaa asiaan, että tuli niin täysi olo.

Menin sitten tänä aamuna vaa'alle ja paino oli tippunut 600 g eilisestä aamusta, aika nice :) Eiköhän tässä vielä saada paino takaisin siihen, missä se oli ennen herkutteluja ja vielä alemmaskin siitä.

kreikkalainen_salaatti.jpg

Tänäänkinkin olen nautiskellut lounaaksi yllä olevassa kuvassa näkyvän kreikkalaisen salaatin ja pakko sanoa, että oli kyllä hyvää! Teini-iässä tuli varsin paljon nautiskeltua noita kreikkalaisia salaatteja ja olen taas löytänyt ne uudelleen.

Kreikkalainen salaatti on sekä terveellistä että herkullista ja sitä voi huoletta nauttia ison lautasellisenkin ilman, että tarvitsee varoa kaloreita. Itse en siis lisää mitään öljyä tai muita kastikkeita tuohon salaattiin. Musta tuntuu, että tästä salaatista tulee mun vakkarilounasateria.