Tänään oli sitten ensimmäinen "virallinen" koulupäivä ja se meni sinänsä ihan hyvin, tosin oli taas paljon teknisiä haasteita. Meidän on tarkoitus palauttaa tehtävät sähköisen tarkistusjärjestelmän kautta, jossa on siis automaattinen testaus, joka tarkistaa, että onko tehtävä tehty oikein.

No siinä meni pari tuntia, että saatiin tuo järjestelmä pelittämään jotenkuten ja sekin oli kauhean väännön jälkeen. Tein sitten niitä tehtäviä ja palautin ne sinne järjestelmään, niin vaikka testit menivät läpi (eli tehtävät oli tehty oikein), niin palvelimelle lähettäminen feilasi joka_ikinen_kerta ja koetin sitä siis monen monta kertaa.

Ja hauskin fakta tietysti on, että uusia tehtäviä ei saa ladattua palvelimelta, ennen kuin vanhat on palautettu. Häippäsin sitten sieltä tuntia aikaisemmin, koska mitä olisin tehnyt siellä, kun en saanut edes tehtäviä palautettua?

Mutta oli ihan kivaa ja opin uusia juttuja ja meillä oli hyvä ope ja avuliaita opiskelijoita sekä hyvä ja ilmainen safka, eipä voisi paljoa enempää toivoa, paitsi että voisivat nämä tietojärjestelmät joskus myös toimia.