Minun piti lähteä tänään sukuloimaan ja tapaamaan sukulaisia maalle, mutta jostain syystä juuri tänään mulla alkoi kunnon mahaongelmat. Juoksin useita kertoja aamupäivällä vessassa ja lopulta en pystynyt edes istumaan tavallisella tuolilla, kun tuonne takalistoon sattui niin peevelisti.

Maha oli myös tosi kipeä, joten sanoin sitten vanhemmille etten pysty lähtemään mukaan tapaamiseen, koska en pysty istumaan autossa paria tuntia putkeen. Olisin varmaan tarvinnut jonkun sellaisen puhallettavan uimarenkaan, jonka päällä olisin istunut sen automatkan ajan.

Sen sijaan jäin kotiin makaamaan sänkyyn, soittelemaan kavereille ja lukemaan kirjoja. Puhuttiin sellainen yli tunnin kestänyt maratoonipuhelu yhden frendin kanssa + lyhyempi puhelu toisen frendin kanssa.

 

Sen jälkeen päädyinkin lukemaan uutta kirjaa, jonka tilasin ulkomailta jokin aika sitten ja josta mainitsin täällä.

Pakko sanoa, että vaikka olen vasta aika alussa, niin en ole koskaan lukenut tällä tavalla kirjoitettua kirjaa. Tyyli on sekoitus muistelmia, ajatusten Tonavaa ja päiväkirjaa. Tunnistin siinä kirjan tekstissä jotain samaa, kuin niissä esseissä, joita kirjoitin teininä lukiossa. En tietenkään niin taidokkaasti kirjoittanut, kuin tämä kirjailija, mutta tyyli oli osittain samantyyppinen.

Olen vasta toisessa luvussa ja odotan innolla, miten tämä tarina tulee kehittymään. Takakannessa oli jo vihjausta intiimeistä kohtaamisista maksullisten naisten kanssa. Enempää en tässä ala spoilaamaan, kirjoitan tästä kirjasta sitten miniarvostelun tähän blogiin, jahka saan sen luettua kokonaan.

 

Luin myös Vares - Kaidan tien kulkijat-kirjaa tänään 50 sivua eteenpäin ja ajattelin kirjoittaa siitäkin jossain vaiheessa miniarvostelun tähän blogiin, missä mm. vertailen kirjan ja elokuvan eroavaisuuksia ja kerron muutenkin mielipiteeni teoksesta kokonaisuutena.

Mulla on muutenkin nyt joku Vares-kausi menossa ja tavoitteena on katsoa kaikki Vares-leffat jossain vaiheessa. Olen jo suurimman osan nähnyt, mutta en kaikkia.