Nyt on sitten vikat Temppari-jaksot katsottu ja ei tullut yllätyksenä ettei kumpikaan jäljellä olleista pariskunnista (Mika ja Mirkku sekä Henkka ja Julia) poistuneet yhdessä parina. Jotenkin säälitti tuo Mika ja Mirkku, kun molemmilla oli vielä selvästi tunteita toisiaan kohtaan, mutta Levin aikaiset sattumukset olivat kuitenkin liian suuri haava tälle suhteelle.

Mietin vähän tuota, kun Mikahan hermostui kun hänelle näytettiin vain pätkiä, joissa Mirkku arvosteli tämän alkoholinkäyttöä, niin varmasti Mirkku myös puhui hänestä hyvää, mutta sitä ei vaan näkynyt noissa klipeissä, koska haluttiin leikata ne pätkät raflaavimmiksi. Jos Mika olisi oikeasti tiennyt mitä kaikkea muuta Mirkku sanoi, niin hän tuskin olisi langennut Pepsuun.

Henkka taas otti sen Julian videoviestin ("Ole rehellinen itsellesi") tosi dramaattisesti ja puhui, että se tarkoitti sitä, että Julia ei ole koskaan rakastanut häntä oikeasti ja pitää häntä valehtelijana, vaikka Julia vaan tarkoitti sitä, että Henkka ei peittelisi kiinnostustaan Joannaa kohtaan.

Juliahan vähän ärjähti tällä vikalla iltanuotiolla Henkalle siitä, että tämä melkein jokaisessa koosteessa pani Joannaa ja hieroi sitä Julian naamaan. Ehkä Henkka vaan päätti ottaa ns. kaiken irti tästä reissusta, kun parisuhde oli jo vedetty vessanpöntöstä alas. Kenties tämäkin tarina olisi voinut saada onnellisen lopun, jos Henkka ja Julia eivät olisi puhuneet vahingossa toistensa ohi. Oh well.

No nyt on sitten Tempparit kateltu loppuun ja en tiedä jaksanko nyt alkaa seurata mitään toista sarjaa samalla intensiteetillä kuin Temppareita. En yleensä edes katso TV:tä tai seuraa sarjoja, en fiktio enkä reality, joten oli sinänsä poikkeuksellista, että koukutuin näin kovaa Temppareihin.

Mikä voisi olla yhtä koukuttava reality kuin Tempparit? Ex on the beach? Julkkis-Big Brother? Selviytyjät Suomi? En kyllä tiedä. Tuntuu, että nyt on ehkä mun realityputki täysi tältä keväältä/kesältä. Mutta hauskaa oli niin kauan kun se kesti :)