No niin, nyt se tapahtui. Ollaan jaksossa 12 ja Mikan ja Henkan parisuhteet on nyt täysin heitetty romukoppaan. Julia on ihan paskana siitä, kun Henkka pani Joannan kanssa eikä Henkkakaan vaikuta kovin onnelliselta. En oikein tajua, mitä tässä oikein tapahtui. Alussa kaikki oli niin täydellistä ja suunniteltiin yhteistä tulevaisuutta. Sitten Julia istui Lärin vieressä ja vähän sylissäkin ja yhtäkkiä Henkka oli panemassa Joannaa. Siis wtf? En voi käsittää tätä.

Mirkku sitten näyttää lankeavan ensijaksossa Kiima-Miikan charmeihin, tää käänne vähän yllätti minut. Mirkku vielä vakuutteli, että kyllä hän on valmis selvittämään asiat Mikan kanssa, mutta Mika sanoi itse, että ei antaisi omaa käytöstään anteeksi, jos olisi Mirkku. Mikalla taitaa olla vähän ristiriitaiset fiilikset, kun ei kuitenkaan ole edennyt päätyyn asti Pepsun kanssa. Saa nähdä miten tuo Mirkun lankeamus Kiima-Miikaan muuttaa Mikan asennetta.

Vähän jäi ihmetyttämään tuo Miten tarve tehdä Sonya mustasukkaiseksi. Musta Sonya vaikuttaa rauhalliselta ja mukavalta naiselta ja mustasukkaisuus ei vaan kuulu hänen luonteenpiirteisiin, joten miksi sitä pakolla pitäisi tuoda esille? Musta parisuhteessa on tärkeää hyväksyä se toinen kokonaisuutena, sellaisena kuin on eikä silloin pitäisi kokea tarvetta muuttaa niitä kumppanin perusluonteenpiirteitä.

Vähän mietityttää tuo VP:n reaktio, kun Anna hakeutuu kokoajan Majurin lusikkaan nukkumaan ja hipsuttelee tätä vähän väliä ja kun tietää mitä Majuri aiemmin sanoi VP:stä, niin on aika jänskää nähdä, mitä siitä seuraisi jos Annan ja Majurin hipsuttelu etenisi loppuun asti. Jännityksellä odotan mitä seuraavat jaksot tuovat tullessaan.