Tänään saapui postissa jokin aika sitten tilaamani kesäcaprit ja kaarituettomat rintaliivit. Caprit olivat tosi mukavat päällä ja just kivan väriset (khakin vihreät), joten sopii monen yläosan kanssa hyvin yhteen. Mutta ne kaarituettomat rintaliivit...

Mun on sanottava, että yleensä olen ostanut kaarituellisia rintaliivejä, mutta nyt päätin kokeilla kaarituettomia pitsiliivejä. Mutta sanotaanko näin, että ei ole mun juttu ja en toista kertaa sellaisia tilaa. Kun ei ole kaaritukia, niin nuo liivit eivät oikein jaksa kannatella sellaisia painavia ja riippuvia rintoja, vaan ne melkein pullahtavat sieltä ulos ja ne kupit asettuvat oudosti.

Vedin niitä ylöspäin niitä kuppeja, missä asennossa ne eivät tietenkään pysyneet ilman että itse nostin niitä ja silloin ne näyttivät samalta kuin siinä mallin päällä. Tuntuu tosiaan, että jos olisi halunnut että ne rintaliivit näyttäisivät samalta kuin siinä mallin päällä, niin pitäisi olla aika terhakkaat ketunnokat ja kuinka monella isolla naisella sellaiset oikeasti on? Ei varmaan kenelläkään.

Jatkossa kyllä skippaan nämä kaarituettomat mallit ihan suosiolla. Kyllähän noita nyt kotiliiveinä pitää, mutta ei niitä minnekään esim. lääkärin vastaanotolle kehtaa käyttää, sen verran rivon näköiset ovat kun rinnat melkein pullahtamassa ulos.