Taas on yksi kouluviikko takanapäin ja viikonloppu on alkanut. Nukuin eilen n. 4 tunnin päikkärit iltapäivällä koulupäivän päätyttyä ja heräsin puoli kahdeksan maissa illalla, sen jälkeen en olekaan saanut unta vaikka olen yrittänyt.

Leikkasin sivuilta ylikasvanutta tukkaani ja vaikka sain suurimman osan hiuksista siististi lavuaariin ja sieltä vessanpönttöön, niin kuitenkin hiusten haituvia liimautui paitaani ja kroppaani ja en malttaisi odottaa pääseväni suihkuun aamulla. En oikein viitsi mennä kello viiden aikaan aamuyöllä suihkuun ettei naapurit häiriinny.

Tänään olisi sitten suunnitelmissa lähteä noutamaan varaamiani opuksia kaupungilta sekä käydä sovittamassa yhtä alennuksessa olevaa kesämekkoa eräässä vaatekaupassa. Vaikka koon pitäisi periaattessa olla oikea, haluan silti sovittaa sitä ja katsoa, että miltä se näyttää päällä. Ruokapuolta en ole vielä päättänyt, mutta kaipa sitä voisi hampurilaisaterian napata samalla kun käväisee kaupungilla.

Pitäisi vielä saada puristettua 11 tehtävää ensi maanantaihin mennessä valmiiksi ja olisin täysin aikataulussa tehtävien suhteen. Nyt kun ollaan menty pidemmälle opiskeluissa, olen huomannut, että nuo tehtävät ovat muuttuneet pikkuhiljaa työläämmiksi ja pidemmiksi ja on enemmän luettavaa myös. Mutta sehän vaan tarkoittaa sitä, että pitää aloittaa tehtävien tekeminen aikaisemmin.

Mun on sanottava, että olen todella tyytyväinen meidän ryhmään ja opettajiin. Tuntuu, että nuo opettajat osaavat aina selittää ja avata niin hienosti ja ymmärrettävästi noita meidän opiskelemiamme asioita meille, niin että mekin tajuamme ne + ryhmässä on hyvä henki ja aina saa tarvittaessa jeesiä kurssikavereilta.

Toivottavasti saadaan pidettyä tää ryhmä yhdessä ja että mahdollisimman moni meistä pääsee samaan firmaan työharjoitteluun.