Lakkasin kynnet pitkästä aikaa. Taisin viimeksi lakata kynnet toukokuussa, kun menin ekoille Tinder-treffeille. Mutta en lakannut niitä silloin deittini takia, vaan ihan omaksi huvikseni. Tällä kertaa tein kaksivärisen lakkauksen ja yhdistin maanläheisen ruskean sävyn kirkkaan punaiseen.

lakatut_kynnet.jpg

En ole mikään kynsiteknikko tai minkään sortin kauneusalan osaaja (ja se toki näkyy), mutta tykkään omaksi huvikseni välillä lakata kynsiä ja musta nuo näyttivät ihan kivoilta.

kynsilakat.jpg

Tuo ruskea kynsilakka on Mavalan 371 Bruges, jonka löysin Prismasta ja tuo punainen on Lidlin Cienin ystävänpäivän erikoislakka sävyssä 11 Red Hot.

 

Tämä kouluviikko on mennyt ihan mukavasti. Meillä oli vain yksi lähiopetuspäivä tällä viikolla ja senkin olisi saanut olla etänä, jota en tosin tiennyt. Ensi viikolla ajattelin olla kokonaan etänä koko viikon, ellei tule jotain ylitsepääsemätöntä teknistä ongelmaa.

Tämä etäopiskelu kyllä sopii mulle. Tuntuu, että luokassa on aina ollut vähän vaikea keskittyä, kun siellä on niin paljon hälinää ja nyt saa sitten ihan omassa rauhassa tehdä noita tehtäviä kotona silloin kun itselle parhaiten sopii.

Pakko sanoa, että on kyllä tuntunut hyvältä palata koulunpenkille. Tuntuu, että teen jotain oikeasti hyödyllistä ja fiksua elämässäni pitkästä aikaa ja on kivaa, kun päiviin on tullut sellaista arkirutiinia.

 

Olen nyt myös pohtinut paljon menneitä ihmissuhteita ja varsinkin tiettyjä ihmisiä, joita joskus tunsin. Emme ole olleet varsinaisesti tekemisessä toistemme kanssa moneen vuoteen, mutta mielessä on pyörinyt kaikenlaisia vaihtoehtoisia skenaarioita miten asiat olisivat voineet silloin joskus mennä toisin. Mutta eivät ne menneet.

Nyt harmittaa etten tarttunut siihen tilaisuuteen, jota eräs tyyppi mulle tarjosi vuosia takaperin. Kutsun tätä tyyppiä Herra Z:ksi ja voisin joskus kirjoittaa enemmänkin hänestä, mutta viime päivinä hän on pyörinyt jostain syystä paljon mielessäni, en tiedä miksi.

Ja toinen tyyppi on Herra X, häntäkin olen miettinyt viime aikoina useamman kerran. Hänestäkin voisin kertoa enemmän, jos vaan jaksaisin kirjoittaa sellaisen pitkän vuodatuksen, mutta tällä hetkellä opiskelu vie melkein kaiken energian.

Ehkäpä syyslomalla saan aikaiseksi kirjoittaa heistä vielä postauksen. Stay tuned.