Heräsin tänään aikasin, kun kaveri oli aloittanut vapun juhlimisen jo eilen ja soitti kännipuhelin kello viiden maissa aamulla. Nukahdin sitten uudestaan klo 6-7 välillä. Sitten heräsinkin uudestaan n. puoli kahdelta iltapäivällä ja söin vappulounaan vanhempien kanssa.

vappulounas2021.jpg

Minulla oli tänä vappuna lounaaksi keitettyjä perunoita, porkkanaa, parsakaalia, perunasalaattia ja uutuutena lautasella Muu-kasvisgrillimakkaroita. Nuo Muu-grillimakkarat olivat aivan erityisen hyvän makuisia ja mielestäni maku muistutti lihaa, mutta oli parempaa. Nuo kasvisgrillimakkarat eivät kyllä olleet hirveän pehmeät, mutta se varmaan vaan johtui tuosta minun mikrostani.

 

Sitten otimme vanhempien kanssa vappukuvia ja laitoimme vapputervehdyksiä sukulaisille ja ystäville. Sen jälkeen lähdimme kaupungin keskustaan nauttimaan vapputunnelmasta. Tuli käveltyä vähän liikaa ja selkään alkoi särkeä ja huomasin, että kyllä sitä kuntoa pitäisi kohottaa reippaasti. Muistan kun vielä 27-vuotiaana olin tosi hyvässä kunnossa ja jaksoin kävellä metsässäkin jopa 4 tuntia putkeen. Painoin silloin myös huomattavasti vähemmän.

 

Mutta oli tämä vappu ihan mukava, ostin myös hienon My Little Pony-vappupallon ja sitä on kiva ihailla samalla, kun kirjoitan tätä postausta. Munkkia ja simaa tuli syötyä jo eilen, joten munkkeja ei tänään tullut syötyä yhtään, mutta kyllähän tässä vielä iltaa on jäljellä.

 

Simaa on kyllä tullut juotua, tuo Marlin sima on kyllä mielestäni aivan erinomaisen hyvää ja on sääli, ettei sitä saa kaupasta juhannuksenakin. Mutta ei hätää, ostin sitä pari pulloa varastoon juhannusta varten ;)