Tällä viikolla on tullut keskityttyä terveyteen, painoa on tosin tullut vähän lisää kun olen herkutellut enemmän ja syönyt mm. herkullista paistettua lohta hollandaise-kastikkeessa sekä vähän jäätelöä ja muita herkkuja.

Mutta kävin koronarokotuksessa ja sain labratulokseni. Ei ollut diabetesta, onneksi. Se oli se mun suurin pelko, ei tosin ollut siihen viittaavia oireita, mutta oon lukenut naistenlehdistä, että joskus kakkostyypin diabetes voi olla täysin oireeton ja ensimmäinen oire on sitten sydän tai aivoinfarkti. EKG oli myös normaali, eli sydämessäkään ei ole onneksi mitään häikkää.

Muut arvot olivatkin sitten samaa luokkaa kuin aiemmin. Tämä oli suuri helpotus, koska en ole käynyt pariin vuoteen verikokeissa, niin pelkäsin jotenkin, että terveyteni olisi romahtanut dramaattisesti, koska olen lihonnut n. 10 kg parissa vuodessa. Mutta onneksi näin ei ollut.

Nyt aion myös vähentää herkuttelua ja keskittyä painon alas saamiseen. Mutta millekään kitukuurille en tosiaan aio ryhtyä. Myös herkuttelu sopivassa määrin kuuluu elämäntaparemonttiin.