Youtube mainostaa mulle raskaustestejä, kondomeja ja Nicorette-purukumia/suusumutetta. En ole raskaana, en harrasta seksiä enkä tupakoi joten menee mainostajien rahat vähän hukkaan, heh. Ehkä mainostajat ajattelevat, että pitäisi alkaa syödä Nicorette-purukumia, noin niin kuin ennaltaehkäisevästi. Ettei vahingossakaan ala tehdä mieli kokeilla tupakointia ;D

Olen muuten joskus pohtinut kun kaupassa ne kondomit on just siinä kassan vieressä, että eikö ihmisiä hävetä ostaa niitä? Koska sittenhän se kaupan kassa ja kaikki jonossaolijat (joista joku voi olla vaikka naapurisi) saa tietää, että aiot harrastaa seksiä jonkun kanssa. Eikö se tunnu tosi nololta? Musta ainakin tuntuisi, mutta siis en kuitenkaan ole millekään teinitasolle jämähtänyt etten muka pystyisi ostamaan kondomeja, kyllä mä pystyisin, kokisin sen vaan aika kiusaannuttavaksi.

Kaverin kanssa keskusteltiin tästä ja hänen mielestään se on vaan hyvä juttu, että näkevät, koska sitten ihmiset tietävät, että olet tarpeeksi fiksu suojautuaksesi. We agree to disagree.