Menin sitten nukkumaan klo 4 aamuyöllä ja heräsin jo klo 8 aikaan tukkoiseen nenään. Söin aamupalan eli jogurtin ja lasin mehua ja menin takaisin nukkumaan. Tällä kertaa heräsin 12.30, taas tukkoiseen nenään. Alkaa jo ärsyttää tämä pitkittynyt nuha, joka haittaa yöunia :(

 

Eilen sitten pistin uudet talvivermeet (ja vähän vanhojakin) tositestiin, kun menin lumisateen aikaan illalla ulos. Uusi talvitakkini oli juuri sopivan lämmin, ei liian kuuma tai liian kylmä. Saappaat pitivät hyvin lumessa ja eivät päästäneet märkää läpi, kuten ei takkikaan.

 

Oli todella hienon näköistä illalla, kun oli lunta maassa ja sitä satoi koko ajan lisää, ja kun katulamput valaisivat lumikinoksia. Tästä pidän talvessa, ihanasta ja kauniista lumesta, jossa mukava kävellä, kun se peittää jään eikä ole liukasta :)

 

Paino on nyt ollut jotenkin noususuuntainen, mikä vähän harmittanut, kun se oli jo laskenut uudenvuoden herkuttelujen jäljiltä. Jotenkin ollut välillä ihan hirveä sudennälkä ja tullut syötyä aivan liian suuria annoksia. En tiedä, kenties tämä kylmyys on jotenkin vaikuttanut. Olen miettinyt, että pitäisin sokerittoman kuukauden, siis etten söisi ylimääräistä sokeria esim. limua, pullaa, suklaata jne. Uskon, että saattaisin laihtua aika paljonkin sellaisen kuukauden aikana, koska olen aika sokerihiiri ja kaikkea makeaa tulee usein popsittua. Mutta aloitan annoskoon pienentämisellä ja vähentämällä herkkuja, eiköhän sillä jo pääse alkuun.