Katsoin nyt tuon VP:n ja Annan viimeisen iltanuotion ja on pakko sanoa, että oli ihana katsella Annan ja VP:n jälleennäkemistä. Molemmista näkyi niin aito ilo ja onnellisuus, kun he kohtasivat jälleen toisensa. Ei tullut yllätyksenä, ettei Temppareista löytynyt sellaista aitoa houkutusta (ihastusta) kummallekaan, joka olisi testannut parisuhteen rajoja. Eikä sekään tullut yllätyksenä, että he poistuivat iltanuotiolta parina. Anna ja VP taisivat muuten olla ensimmäinen pari, joka avoimesti myönsi tulleensa Temppareihin testaamaan parisuhdettaan, muut ovat puhuneet uusista kokemuksista ja kavereiden hankkimisesta tms.

anna_ja_vp.jpg

Anna ja VP ovat kyllä jotenkin tosi hienosti analysoineet ja puineet tunteitaan ja ajatuksiaan sekä parisuhteessa kohtamiaan ongelmia tämän kauden aikana ja huomaa, että he ovat syvällisesti pohtineet paljon näitä asioita keskenään ja sitä miksi tällainen avoin suhde-tyyppinen järjestely toimii niin hyvin heillä.

Mun on sanottava, että VP edusti sellaista kilttiä ja älykästä nörttimiestyyppiä, joka myös vetoaa muhun (rokkareiden lisäksi), eikä VP:n ulkonäössäkään mitään vikaa ollut, päinvastoin. Kyllä tällaiselle krantulle ikisinkullekin kelpaisi tuollainen VP:n kaltainen poikaystävä ;)

VP itseasiassa muistutti mua personaaltaan yhdestä mun vanhasta ihastuksesta, joka oli myös tosi ihana ja kiltti älykäs nörttimies ja josta voisin kirjoittaa tulevaisuudessa ihan oman postauksen tähän blogiin.

VP oli kyllä ainoa noista Temppareiden varatuista miehistä, joka oli mun makuun poikaystävä- ja aviomiesmatskua. Anna on kyllä tosi onnekas nainen, kun on löytänyt tuollaisen analyyttisen ja avomielisen kultakimpaleen rinnalleen.