Tänään teimme mukavan haastavia koulutehtäviä omatoimisesti, mutta tarvittaessa sai opettajalta apua. Tuntuu, että olen taas päässyt kärryille, miten näitä juttuja pitää tehdä ja sain ihan kivan näköistä jälkeä aikaiseksi. Tuntui, että opin paljon uusia juttuja ja osasin myös soveltaa niitä, kiitos opettajan avun :)

Tilaamani Malmio mint chocolate-kermalikööri saapui tänään perille. Maistelin sitä nyt vähäsen kun koulupäivä päättyi. En olekaan juonut kermalikööriä sitten alkuvuoden ja nyt satuin keskustelemaan frendien kanssa mintusta ja kissanmintusta ja muistin, että on olemassa kermalikööri, jonka nimi on kissanminttu.

No sitten pikaisen googlailun jälkeen selvisi, että tuo nimi on muuttunut, mutta tuo Malmio mint chocolate on samaa kamaa. Mua sitten alkoi kutkuttaa, että minkähän makuista tuo mahtaa olla ja päädyin sitten tilaamaan tuon lähi-Alkoon.

Tosiaan, mielestäni ei maistu kunnolla minttu, ei ainakaan vahvasti. Maku tuo lähinnä mieleen Dooleysin.

minttulik%C3%B6%C3%B6ri.jpg

Likööri on mintunvihreän väristä. Sinänsä ihan hyvän makuista, mutta jos kaipaat vahvaa mintunmakua (niin kuin itse toivoin) niin en tätä suosittele ykkösjuomaksi. Sanoisin, että tämä sopii hitaasti nautiskeltuna deittisivuston selailuun perjantai-iltana.

PS. Toisen lasillisen jälkeen alkaa jo maistaa tuon mintun maun selvemmin. Kohta muuten lähden katsomaan Dyyni-leffaa kaverin kanssa. Kerron sitten myöhemmin blogissa, että mitä pidin kyseisestä leffasta. Oikein mukavaa tiistai-iltaa teille, rakkaat lukijat ;)