Mua on alkanut ärsyttää yhä etenevässä määrin Tinderissä esiintyvä, huonosti peitelty fatfobia. Monesti kun juttelee miesten kanssa ja kysyy, onko se ongelma, että olen ylipainoinen, niin ei kuulemma ole. Ollaan sen jälkeen sitten tutustuttu ja juteltu lisää ja soiteltu videopuheluita ja ehdoteltu jo kaikenlaista kivaa tekemistä yhdessä ja treffejä, mutta sitten tulee se hetki kun pyydetään kokovartalokuvaa.

Tiedän mitä se tarkoittaa ja mitä siitä seuraa. Se on jo nähty niin monet kerrat, mutta edelleen aina haksahdan siihen. Lisään sen kaikista imartelevimman kokovartalokuvan, missä mielestäni näytän hyvältä ja mikä näyttää myös realistisesti miltä vartaloni näyttää, mutta imartelevasti. Tämä on liikaa monelle miehelle. Vaikka on kuinka sanottu ettei ylipaino ole ongelma, niin kyllä se aina on iso ongelma näille miehille.

Ylipainoni ei ole nimellinen 2 kg yli "ihannepainon". Sitä ei voi peitellä vaatteilla, kun tapaan uuden ihmisen, vaan se näkyy kauas ja selvästi. Tämän kokovartalokuvan näkemisen jälkeen sitten vedotaan siihen, ettemme ole yhteensopivia, en ole hänen tyyppiään, olemme liian erilaisia, mitä näitä tekosyitä sitten keksitään. Hassua on, että ennen kokovartalokuvan lisäämistä olemme niin yhteensopivia, että jopa sänkyhommat kiinnostelisi, vaikkemme ole edes tavanneet.

Mutta heti kun he näkevät vartaloni tuleekin jostain se suuri valaistuminen ettemme missään nimessä voi tavata ja miehen intuitio kertoo ettemme ole yhteensopivia vaikka aiemmin olimme. Sitten aina vedotaan siihen, ettei se liity mitenkään mun ylipainoon, vaan tottakai mun kehossa ei ole mitään vikaa vaan kysymys on luonne-eroista.

Tämä on tapahtunut jo niin monta kertaa, että nämä fatfobiset, verhotut tekosyyt alkavat jo naurattaa, mutta ne myös ärsyttävät mua. Miksei voida jo heti kättelyssä sanoa, että kyllä se ylipaino on ylitsepääsemätön ongelma ja että meidän on turhaa jatkaa tutustumista. Säästyisimme molemmat pettymyksiltä ja ajan tuhlaukselta.

Tiedän kyllä, että Tinderissä on myös näitä erittäin meikattuja ja erittäin leikattuja törröhuuli-fitness misuja ja sellaisista kai monet miehet unelmoivat. Tavallinen, luonnollisesti meikattu, ylipainoinen nainen ei kelpaa edes petikaveriksi. En kyllä usko, että nämä miehet jotka minulle antoivat pakit kelpaavat noille edellämainitun kaltaisille fitness-misuille.