No niin, ajattelin nyt tehdä tällaisen arkielämän blogipäivityksen, kun en ole sellaista vähään aikaan tehnyt ja olen enemmän keskittynyt noihin Temppareihin.

Kävin tänään tuolla Espoon pääpoliisiasemalla Kilossa antamassa sormenjälki- ja allekirjoitusnäytteen uutta passia varten. Tuosta aiemmasta sormenjälki- ja allekirjoitusnäytteestä on vierähtänyt sen verran monta vuotta, että nyt oli pakko käydä poliisiasemalla antamassa nuo näytteet, että saa uuden passin.

Haettiin sitten lähistöllä olleesta Burger Kingistä safkat paluumatkalla ja tilasin tietysti oman lemppariateriani eli Double Halloumi King-aterian sekä jälkkäriksi Creamy Strawberry Shaken. Yllätys oli tosin suuri, kun avasin pussin ja huomasin, että siellä olikin Creamy Espresso & Caramel Shake. No, olihan tuokin pirtelö ihan ok, mutta nyt en olisi kaivannut voimakasta kahvin makua suuhuni vaan makean pehmeän mansikan maun.

Petyin myös tuohon Double Halloumi King-hampurilaisen halloumipihveihin, ne olivat jotenkin sitkeitä ja kovia, kun niiden kuuluisi olla suussa sulavan rapeita ja pehmeitä. En tiedä, oliko kyseisiä halloumipihvejä paistettu liian kauan vai oliko kenties niiden parasta ennen-päiväys lähestymässä, mutta en ollut tyytyväinen niiden makuun. Mietin, että ensikerralla tilaan toisen suosikkini eli Fish King-hampparin, koska sen pihviä ei ole koskaan onnistuttu pilaamaan.

Kävin nyt myös illemmalla kävelyllä, koska pyrin joka päivä kävelemään edes pienen kävelylenkin. Eilen illalla en käynyt kävelyllä ja eilisaamuna paino oli noussut 600 g, en tiedä mistä se voisi johtua. Tätä ennen paino on kokoajan ollut laskusuuntainen ja en ymmärrä, miksi se yhtäkkiä on nyt noussut, vaikka mielestäni olen syönyt yhtä paljon kuin aiemmin.

En edes tiedä mitä karsia ruokavaliostani, kun suklaatakaan en enää syö ja colaakin juon vain pari purkkia päivässä.

PS. Jouduin kirjoittamaan tämän blogipäivityksen uudestaan, koska kone tilttasi juuri kun olin saanut sen muokattua julkaisukuntoon.