Eilen oli ensimmäinen päivä, kun päivän kalorit pysyivät alle 2300 kcalissa, vaikka söinkin tosi paljon aamulla ja stressasin vähän, että tuleeko kalorit ylittymään, koska tuli syötyä jo paljon viikonloppunakin. Pakko sanoa, että pikkasen oli nälkä, mutta ei mitenkään häiritsevästi ja sain ihan hyvin nukuttua myös. Jos pysyn näissä kalorirajoissa jatkossakin, niin kyllä tää painonpudotusprojekti varmasti tulee onnistumaan :)

 

Söin tänään aamupalaksi Ehrmannin Columbian Coffee-proteiinivanukkaan ja sen koostumus oli tällä kertaa normaali ja kiinteähkö. Olisi kyllä tosi vaikea valinta, jos kysyttäisiin pidänkö enemmän Columbian Coffee-proteiinivanukkaasta vai Ehrmannin proteiinisuklaamoussesta, koska molemmat ovat tosi hyvänmakuisia. Onneksi ei tarvitse päättää ;)

 

Söin myös vähän sipsejä aamupalaksi, kun katsoin sellaisen videon missä eräs tyyppi käy ostamassa sipsejä Alepasta ja alkoi rehellisesti sanottuna itsekin tehdä mieli sipsejä ja oli kätevää, kun oli varastossa avaamaton sipsipussi ja dippikastike. Ei ainakaan pahasti tullut kaloreita, koska laskin, että söin vain 33 g sipsejä. Toki dipistäkin tuli vähän kaloreita. Mutta kattoo ny, ylittyykö päivän kalorit vai pysyykö ne. En tykkää liikaa stressata kuitenkaan kaloreistakaan, koska kyllä sipsitkin välillä kuuluvat arkeen ja tässähän on tavoitteena pysyvä painonpudotus eikä esim. "-10 kg pois kuukaudessa"-tyylinen kitukuuri.