Etsiessäni uusia hiustyylejä, törmäsin vanhaan Emma D'Arcyn kuvaan, jonka olin tallentanut omalle koneelleni jostain Iltalehden(?) artikkelista.

Hänellä oli niin coolin näköinen tukka, että päätin mennä tsekkaamaan hänen Instagramminsa ja huomasin, että hän oli muunsukupuolinen ja hänellä tosiaan on todella mageita hiustyylejä ollut.

Tästä inspiroituneena päätin googlaa "non binary haircuts" ja nyt alkoi lyyti kirjoittamaan. Löytyi tosi magean näköisiä hiustyylejä ja iski valinnanvaikeus, että millaista hiustyyliä haluaisin itse kokeilla.

Tässä on nää mun top-3 non-binääristä hiustyyliä, jotka iski kuin tuhat volttia (tiedän kyllä ettei hiuksilla ole sukupuolta, mutta tuolla hakusanalla kuitenkin löytyi hyvän näköisiä hiustyylejä):

sheivattu_tukka.jpg

Kiva yhdistelmä sheivattua ja vähän pidempää tukkaa. Näyttää coolilta.

kiva_tukka.jpg

Tää on kivan rento ja tulee vähän poikamaiset fiilikset ja ehkä Terminator 2-vibat. Tykkään tosi paljon.

emmadarcy_cooltukka.jpg

Tää on Emma D'Arcyn aiempi hiustyyli. Näyttää mielestäni erittäin hyvältä.

 

Mulla on nyt itsellä vähän sellainen epämääräinen ylikasvanut lyhyt tukka, joka ei mielestäni näytä kauhean hyvältä, mutta on ihan siedettävä. Se on joistain kohdista edelleen aika lyhyt ja toisista pidempi ja ärsyttää kun se osittain peittää korvat muttei fiksun näköisesti vaan sillai et joku pitkä haituva roikkuu ja peittää osan korvasta ja loput on paljon lyhyempiä.

Eli aika painajainen kasvattaa tää pois, varsinkin kun haluaisin itseasiassa pitää lyhyen tukan, mutta tästä ei vielä saa leikattua mitään kivan näköistä mallia.