Heräsin taas puol viiden aikaan aamulla, tällä kertaa tukkoiseen nenään. Ketutti sen verran paljon, että alko tehdä mieli omaa lempihampurilaisateriaa. Ehkä menenkin hakemaan sellaisen välipäivinä, mutta en tänään. Tänään syön kotiruokaa. Jouluruoat tuli syötyä eilen myöhään illalla pois.

 

En muuten saanutkaan suklaarasioita lahjaksi, niin kuin luulin vaan tosiaan tuo Present jäi meidän ainoaksi suklaakonvehtirasiaksi. No kyllähän se pikkasen harmittaa, vaikkeivat lahjat ne tärkein juttu olekaan mutta musta suklaa on vähän eri juttu ku perusmaterialistiset lahjat ja joulusuklaarasiat on ehdottomasti yksi joulun kohokohdista mulle.

 

Sain muuten vanhemmilta lahjaksi hartaasti toivomani Aladdin/Leijonakuningas-pelikokoelman PS4:lle. Tuo kokoelma sisältää kaikki 1990-luvulla julkaistut Aladdin- ja Leijonakuningas-pelit, siis kaikki eri konsoli- ja PC-versiot. Muistan kun 1990-luvulla oli myynnissä näitä Disney-pelejä Segalle ja Super Nintendolle. En kumpaakaan konsolia saanut (koska ne olivat niin kalliita) vaikka kuinka kinuin vanhemmilta. Nyt sitten otetaan vahinko takaisin ;)

Pitää tosin ekaksi etsiä ylimääräinen HDMI-kaapeli mun PS4:lle koska annoin mun PS4:n HDMI-kaapelin vanhemmille kun he halusivat yhdistää heidän Blu-ray-soittimensa TV:seen ja sen mukana ei tullut HDMI-kaapelia.

 

Tää päivä on menny mukavan rennoissa tunnelmissa. Oon vaan ottanut iisisti ja kuunnellu musaa, selannu nettiä ja syöny hyvää kotiruokaa. Tuntuu että tällä hetkellä mikään ei paina eikä mitään oo mielenpäällä. On vaan hyvä fiilis. Toivottavasti teillä myös, rakkaat lukijat. Huomiseen :)