Eilen tuli juhlittua merkkipäivää ja herkuteltua myös sen mukaisesti pizzalla, jäätelöllä ja sipseillä dipin kanssa. Ei ihme, että kalorit paukkuivat eilen. 4000 meni rikki! Eli uskon, että arvelisitte, että paino nyt nousi tämän herkuttelun seurauksena. Niin uskoin minäkin, kunnes menin tänä aamuna vaa'alle hyvin nukutun yön jälkeen ja se näyttikin vielä alempaa kuin aiemmin(!) Uskomatonta!

 

Pääsin tänä yönä myös maistelemaan lahjaksi saatua Aladdin-suklaarasian sisältöä ja olihan se tosi, tosi hyvää. Vaikka tykkäänkin Fazerin Present-rasiasta ja Pandan Juhlapöydän konvehdeista, niin kyllä se on ne Maraboun suklaarasiat, jotka on noista perusjoulusuklaarasioista ne mun ylivoimaisimmat lempparit. Maraboulla vaan on niin hyvänmakuiset konvehdit, etteivät nuo muut vedä vertoja, vaikka hyviä toki nekin ovat. En ole ihan satavarma onko oma lempparirasia Maraboun Aladdin vai Maraboun Symphony, molemmat ovat tosi hyviä ja Maraboun Symphony on musta myös makeampi kuin Aladdin, joten joskus jos kaipaa vähemmän makeaa mutta silti herkullista ja makeaa suklaata, niin Aladdin on mun valinta.

 

Liityin sitten Tinderiin tänä yönä yli puolen vuoden tauon jälkeen. Tuntui vaan taas niin tylsistyneeltä ja Tinderissä aina löytyy joku match, jolle voi jutella yön pikkutunneilla. En etsi Sitä Oikeaa Tinderistä, en usko, että se sieltä edes löytyisi minulle. En myöskään etsi sieltä seksiseuraa. Itseasiassa etsin sieltä juttukavereita ja mahdollisesti peliseuraa. Tää korona on vaikuttanut sillä tavalla, että tavalliset paikat, missä olen irl etsinyt peliseuraa, on nyt pistetty kiinni, kun yli 10 hengen kokoontumiset kielletty, niin aattelin nyt kokeilla tällaista "epäortodoksista" peliseuranhakua. Toki laitoin mahdollisimman edustavan kuvan itsestäni ja sainkin jo 4 matchia viime yönä. Vähän kyllä harmittaa, että nörttejä joutuu Tinderistä etsimään kuin neulaa heinänsuovasta, onneksi nykyään voi valita 5 itselleen mieleistä kiinnostuksenkohdetta ja lisätä ne profiiliin, niin se edes vähän helpottaa nörttiseuranhakua.

 

Kunpa olisi joku alusta tai saitti, jossa voisi etsiä ihan vain platonista kaveriseuraa yhdessä tekemiseen, esim. lautapelien pelaamiseen. Liittyisin kyllä heti, jos joku tällaisen saitin keksisi perustaa. Nyt sitä joutuu rämpimään noissa seuranhakupalveluissa parisuhdetta tai seksiä etsivien seassa etsimässä uusia kavereita, mikä on välillä aika tylsää.