Eilen oli orientaatiopäivä koulussa. Saatiin omat läppärit ja aika meni nopeasti niitä päivittäessä ja ohjelmia asentaessa. Sitten piti tietysti päivittää käyttäjätunnukset ja salasanat jne.

Katsottiin videolta koulun esittelyä ja rehtorin tervehdys ja käytiin syömässä koulun ruokalassa. Oli kyllä mielestäni ihan mahtavaa, että Kela korvaa kokonaan tuon kouluruokailun (toisin kuin korkeakouluissa) ja oli ihan hyvä safka ja hyvä salaattipöytä.

Kanssaopiskelijoihin ei vielä keretty kunnolla tutustua, mutta eiköhän heihin kerkeä tutustua kun tiimiydytään. Oli ihan mukavaa vaihtelua palata koulun penkille, kun on tullut pitkälti pyörittyä ja löysäiltyä kotosalla nyt korona-aikana.

Puhuttiin kyllä siitä, että siirrytään todennäköisesti jossain vaiheessa etäopetukseen ja olen kyllä tyytyväinen siihenkin. On ihan mukavaa, ettei tarvitse aamuruuhkan takia herätä kukonlaulun aikaan.

Kävin myös ostamassa tänään kahdet uudet silmälasit, kun lähioptikkoliikkeessä oli -50% tarjous kaksista laseista. Ei ne nyt mitkään superhalvat olleet näillä mun voimakkuuksilla ja linssien ohennuksilla, mutta tuli kuitenkin selvää säästöä. Olin tyytyväinen kun löysin kahdet siistit pokat hyvällä hinnalla :)