Katsoin eilen 3 jaksoa lisää Temppareita ja tuorein jakso, jonka olen nähnyt kokonaan on 9. jakso. Peitto tosiaan heilui, mutta ei siinä 7. jaksossa, josta viimeksi puhuin. Siinä oli vain pientä pussailua Pepsun ja Mikan välillä. Mutta sen jälkeen onkin päästy jo kuivapanoon asti (Mika ja Pepsu) sekä ihan aitoon panoon (Henkka ja Joanna).

Aikamoista settiä, mitähän mahdetaan naisten puolella miettiä tällaisesta toiminnasta? Henkka tuntui oikeuttavan tuota toimintaansa aiemmin vetoamalla siihen, että Julia pyöri Joken ja Lärin kanssa samassa sängyssä alusvaatteissa, mutta ei siellä kyllä mitään seksiä harrastettu. Julialla ja Henkalla on nyt ollut muutenkin aikamoinen luottamuspula ja nyt tämä Henkan syrjähyppy saattoi olla viimeinen niitti heidän suhteelleen.

Mitähän Mirkku tuumaa tuosta Pepsun ja Mikan kuivapanosta, eihän siinä penetraatiota harrastettu, mutta ei kyllä kaukana siitäkään oltu. Mikahan taisi kysyäkin Pepsulta, että otetaanko housut pois. Aikamoista meininkiä.

PS. Musta oli kiva, kun Anna lähetti VP:lle sen videotervehdyksen. Annahan pohti, että lähettääkö vai ei ja mitä VP olisi ajatellut jos ei olisi lähettänyt, mutta onneksi lähetti. VP näytti niin onnelliselta, kun näki Annan tervehdyksen, että tällaisen ikisinkunkin sydän suli :)