Perjantaipäivä ja taas yksi kouluviikko takanapäin. Tänään oli vähän lyhyempi päivä kuin normaalisti, mikä oli ihan mukavaa. Sain vietyä omia projekteja eteenpäin (kiitos myös open avun tunnilla) sekä tunnin jälkeen omin nokin. Keskustelin kaverin kanssa myös tästä mun projektista ja sain ihan hyviä vinkkejä miten edetä tästä.

Voin kenties sen verran paljastaa, että mm. kirjoitan fiktiivistä tarinaa nörttitytöstä ja olen saanut ihan mukavia milestoneja suoritettua tässä muutaman päivän sisällä ja projekti on edennyt mukavalla tahdilla.

Löysin myös kauan sitten kadonneeksi luulemani GTA-tyylisen tarinan alun, jonka kirjoitin joskus n. 7 vuotta sitten. On ollut tosi hauska lukea sitä ja muistella niitä vanhoja juttuja, joita käytin tarinan inspiraationa.

 

PS. Tänään näin mun opettajan koko kasvot, siis ilman maskia ja tukkaa edessä ja pakko sanoa, etten kyllä silloin luullut häntä itseäni nuoremmaksi. Olisin saattanut veikata, että hän on vähän alle nelikymppinen, jos en olisi tiennyt tarkkaa ikää. On se jännä kuinka paljon nuoremmaksi arvioi toisen, kun näkee vain silmät ja otsatukan.

Mutta vaikka hän ei ollutkaan niin nuorekas kuin luulin, on hän silti nuorekas ja muutenkin erinomainen opettaja :)