Lisäsin kerran aistikkaamman kuvan reisistäni Tinderiin ja huomasin, että minulta lähti matcheja. Myös saatujen molemminpuolisten tykkäysten määrä romahti. Vaikka aina sanotaan, että naisen keho on kuin taideteos ja mitään kauniimpaa ei ole kuin nainen alastomana, niin miksi ihmeessä miehet sitten reagoivat näin?

Reisissäni ei ole mitään vikaa, vaikka ne eivät stereotyyppiseen länsimaiseen kauneusihanteeseen mahdukaan ja mielestäni ne näyttivät hyvältä siinä kuvassa. Silti miehet säikähtivät.

Miksi aistikas, lihava nainen paksuine reisineen sitten pelottaa suomalaisia miehiä? Tähän en osaa vastata, tunnen vain surua ja pettymystä siitä, että vaikka koin itseni haluttavaksi ja kauniiksi siinä kuvassa ja se oli otettu reisistäni, joista olen nuorempana ollut epävarma ja piilotellut niitä, niin tällä tavalla osoitetaan etten kuitenkaan kelpaa, vaikka olen tullut sinuiksi itseni kanssa.

Fatfobia on surullinen ilmiö, se on oikeastaan mielisairaus, mutta siitä voi kyllä parantua. Avainsana on siedättäminen. Pikkuhiljaa siedätetään näkemään lihavia kehoja, niin vaatetettuna kuin paljaana ja lopulta kenties tällainen fatfobiaa sairastava mies huomaakin tuntevansa vetoa tällaiseen lihavaan naiseen ja hänen kehoonsa. Silloin hän kenties haluaisi siirtyä sänkykammarin puolelle tämän lihavan naisen kanssa, mutta silloin tälle lihavalle naiselle ei kelpaisikaan tällainen mies, joka aluksi kohteli häntä kuin roskaa.

Muistakaa omanarvontunto kun juttelette näiden fatfobisten Tinder-urpojen kanssa, he eivät ole oikeassa ja meidän kehoissamme ei ole mitään vikaa. He eivät ansaitse meitä petikavereiksi tai elämänkumppaneiksi.