Tänään oli hektinen ja kuuma päivä. Heräsin n. klo 13 ja lähdin frendin kanssa hakemaan hänen silmälasinsa optikkoliikkeestä. Käytiin sen jälkeen kebabbilassa ja minä otin taas lempiannokseni eli pariloitua lohta ja ranskiksia. Oli kyllä aivan mielettömän hyvää ja jos asuisin lähempänä tätä kebabbilaa tulisi varmaan paljon useammin käytyä, koska nuo annokset ovat isoja ja eivät mitenkään pahan hintaisia.

Käytiin sitten myös kaupassa ostamassa ruokaa huomiselle ja minä äkkäsin sieltä kalapullia tillikermakastikkeessa, joka oli ilmeisesti kesäsesongin uutuus ja otin siihen vielä perunamuusia kaveriksi. Uskon, etten tule pettymään. Sitten ostimme jätskiä ja limuja Lidlistä ja sain kyydin kotiin. Nautiskelin sitten Daim-tuutin jälkkäriksi kotona ja menin hetkeksi lepäämään, mutten nukkunut.

Sitten lähdinkin ennakkoäänestämään. Yllätyin, että äänestyspaikalle oli oikein pitkä jono, en näköjään ollut ainoa joka tänään meni äänestämään. Jono kyllä liikkui nopeasti ja pääsin pian äänestämään. Minkäänlaista öyhöttäjää en tietenkään äänestänyt, vaan fiksua ja hyviä mielipiteitä omaavaa ehdokasta. Vaalivirkailija, joka otti äänestyslipukkeeni kirjekuoressa vastaan, oli kyllä harvinaisen komea, aivan kuin jonkun muotitalon miesmalli. Mistä lie nuo vaalivirkailijat rekrytoitu?

Menin sitten sen jälkeen ostamaan kesäkengät lähellä olleesta hypermarketista ja löysin itseasiassa jopa kahdet eri parit sopivia kenkiä, mikä on harvinaista, koska mulla on aika leveä lesti. Nappasin vielä mukaan uuden Vareksen ja ajattelin alkaa nautiskella siitä myöhemmin tänä iltana.

Ihan kiva päivä oli, tosin aika kuuma ja ulkona oli niin hiostavaa, etten tänään viitsinyt mennä ulos kävelylle.