Tänään oli stressaava iltapäivä, mutta en aio avautua siitä tässä enempää. Kävin tänään Lidlissä ostamassa vähän herkkuja varastoon.

lidlin_herkut.jpg

Bongasin pakastealtaasta harvinaisuuden, nimittäin McEnnedyn Loaded Cheese-pizzan. En olekaan syönyt sitä ainakaan pariin vuoteen. Tuota Loaded Cheese-pizzaa saa vain amerikanviikoilla ja ei aina silloinkaan, joskus siellä on vain ne lihapizzat myynnissä, ainakin tuossa lähi-Lidlissä. Mutta onneksi sitä oli nyt saatavilla, koska se on erittäin hyvää.

Ostin myös sitä Lidlin banaanista herkkuvegaanijätskiä, jota hehkutin aiemmin tässä postauksessa.

lidlin_banaanij%C3%A4tskiannos.jpg

Nautin sitä yhden annoksen nyt tässä illalla ja on se kyllä niin hyvää :) Toivottavasti tuo kuuluu nyt Lidlin pysyvään valikoimaan.

 

Noiden herkkujen lisäksi bongasin Prismasta kaksi lempitrilogiaani, nimittäin Fifty Shades-trilogian ja The Matrix-trilogian.

leffatrilogiat.jpg

Mulla oli siis aiemmin vain tuo ensimmäinen Fifty Shades DVD:llä ja ne kaksi viimeistä osaa olin lainannut kirjastosta. Nyt sitten omistan koko trilogian, eikä tartte enää lainata noita kahta vikaa osaa kirjastosta, jee! :D

Matrix on yksi lempileffoistani, se on aina herättänyt paljon mielenkiintoisia ajatuksia tästä meidän todellisuuden luonteesta ja ihmisyydestä + nuori Keanu Reeves sopii kuin nakutettu Neo Andersoniksi.

Vaikka olen nähnyt ensimmäisen Matrixin useita kertoja, en ole koko trilogiaa koskaan katsonut loppuun asti. Olen katsonut kakkososan joskus ja vaikka pidin siitä, ei se mielestäni ollut niin hyvä kuin eka osa. Kolmososasta olen nähnyt vain alun.

Nyt kun omistan koko trilogian blu-rayna, voin katsoa nuo peräkkäin ja saada kokonaiskuvan Matrixin tarinasta. Mietin, että voisin kenties katsella noita tietyn frendin kanssa, joka myös arvostaa noita ajatuksia herättäviä scifileffoja.

Mutta sain kyllä aika hyvän "saaliin" tällä kauppareissulla ja en malta odottaa, että pääsen maistamaan tuota Loaded Cheese-pizzaa ja nauttimaan noista leffoista. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva torstai, rakkaat lukijat :)